We love eBooks
  Korte verhalen van Zweinstein: heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby’s (Pottermore…

  This site is safe

  You are at a security, SSL-enabled, site. All our eBooks sources are constantly verified.

  Korte verhalen van Zweinstein: heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby’s (Pottermore Presents – Nederlands) (Dutch Edition)

  By J.K. Rowling

  What do you think about this eBook?

  About

  Er waren twee bronnen van inspiratie voor de Engelse naam Minerva McGonagall (Minerva Anderling). Minerva was de Romeinse godin van de krijgers en de wijsheid. William McGonagall wordt gevierd als de slechtste dichter in de Britse geschiedenis. Er was iets onweerstaanbaars aan zijn naam, en aan het idee dat deze briljante vrouw een ver familielid van de dwaze McGonagall zou kunnen zijn." - J.K. Rowling

  Pottermore Presents is een reeks van selecties uit het werk van J.K. Rowling, uit de archieven van Pottermore: kort leesvoer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op pottermore.com met nieuwe, exclusieve toevoegingen. Deze e-books, met werken die zijn geselecteerd door Pottermore, geven je een kijkje achter de schermen van de Harry Potterverhalen als J.K. Rowling haar inspiratiebronnen, fijne details uit het leven van haar personages, en verrassingen uit de magische wereld prijsgeeft.

  Deze verhalen van heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby's schetsen een profiel van de twee moedigste en meest opmerkelijke personages uit de Harry Potterverhalen: Minerva Anderling en Remus Lupos. J.K. Rowling geeft ons ook een kijkje achter de gesloten schermen van het leven van Sybilla Zwamdrift, en je zult de roekeloze liefhebber van fabeldieren, Silvanus Staartjes, onderweg ook nog tegen het lijf lopen.

  Download eBook Link updated in 2017
  Maybe you will be redirected to source's website
  Thank you and welcome to our newsletter list! Ops, you're already in our list.

  eBooks by J.K. Rowling

  Author's page

  Related to this eBook

  Browse collections

  Keep connected to us

  Follow us on Social Media or subscribe to our newsletter to keep updated about eBooks world.

  Explore eBooks

  Browse all eBook collections

  Collections is the easy way to explore our eBook directory.